Loading...
Bloody Pleasures-A Darkwave Fetish Party

Bloody Pleasures | A Darkwave Fetish Party

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Death Disco σας προκαλεί να εξερευνήσετε τον σκοτεινό κόσμο του "Bloody Pleasures". Alternative fashion...

DEATHDISCO- Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

21 Δεκεμβρίου 2019 00:00

Bloody Pleasures | A darkwave synth EBM fetish party
Dancefloor / Chillout Area / Dungeon / Rope Installation /DJ sets

Το Death Disco παρουσιάζει:
BLOODY PLEASURES

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019
Πόρτες : 00:00
Τιμή εισιτηρίου : 7€ (beer incl.)
Προπώληση : Viva.gr

https://bit.ly/2YOGc6N

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, το Death Disco σας προκαλεί να εξερευνήσετε τον σκοτεινό κόσμο του «Bloody Pleasures». Fetish performances, drag shows, alternative fashion, και άλλες δελεαστικές εκπλήξεις σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Στον πάνω όροφο, το ειδικά διαμορφωμένο dungeon καλωσορίζει μόνο τους πιο τολμηρούς.

Join us in our world of temptation.

Polaroid
Το «Polaroid» – βγαλμένο από τη φαντασία του Marquis – αποτελεί ένα ατμοσφαιρικό S/M play, με την κλιμακώμενη βία και τον ερωτισμό να αποτυπώνονται στο σώμα του Rafael και της μυστικής τους partener. Σημάδια παγωμένα στον χρόνο οδηγούν σε μία απροσδόκητη κατάληξη.

Chraja + Atossa
Στην περίπτωση της Chraja οι συστάσεις είναι τουλάχιστον περιττές. Με μία ήδη μεγάλη καριέρα που εκτείνεται και πέρα των δικό μας συνόρων, είναι γνωστή για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της που πολλές φορές ξεπερνούν τα «όρια» και την καθιστούν μία από τις πιο αγαπητές και διασημότερες Drag Queens της ελληνικής σκηνής.
H Atossa είναι μια από τις afab queens της αθηναϊκής drag σκηνής. Πραγματεύεται την ανάδειξη της queer femme φωνής και στοχεύει να τη φέρει ταυτοτικά στο προσκήνιο. Θέλει να παρουσιάζει όλη την ομορφιά του femme,της Γαίας, της Δύναμης, των θηλυκοτήτων που την εμπνέουν απεριόριστα. Αυτές αποτελούν τη χρωματική της παλέτα, όπως και το πρόσωπο που αποτέλεσε την προέλευση του ονόματός της, την Άτοσσα, τη περσίδα βασίλισσα, που έζησε non-binary και διεκδίκησε την ισότητα και την ελευθερία.
Οι δυο τους θα εξερευνήσουν τα όρια του performativity τους, θα κάνουν drag τα φετίχ τους και θα φετιχοποιήσουν το drag τους.

Latex Fashion Show
Η Angelika Darkling θα παρουσιάσει τις τελευταίες latex δημιουργίες της, συνδιασμένες με μοναδικά αξεσουάρ της Noir Romantique, σε μία επίδειξη πέρα από τα συνηθισμένα.
Μοντέλα: Paola Halita, Αγγελάκη Αγγελική, Mary De Lis, Melina Chro, Xristina Anagnwstou, Alexander Excrusio

THE CUBE
Tο σαδιστικό alter ego της Angelika Darkling, Angelika Knot, φέρνει στην σκηνή του Death Disco ένα τελετουργικό rope art installation and shibari performance. Στην πρεμιέρα αυτού του lesbian fantasy act, το ρόλο του θύματος θα παίξει η Nyuu Chan

Music
Οι dj’s Mary Zafeiriou (Bloody Mary), Marquis (Apostolis Lempesis) και Leo Skiadas αναλαμβάνουν το μουσικό κομμάτι της βραδιάς και θα ελίσσονται ανάμεσα στο darkwave, τη synthpop και την E.B.M.

House Rules
Απαγορεύεται αυστηρά η λήψη βίντεο / φωτογραφιών στο χώρο του dungeon και κατά την διάρκεια των shows.

Dungeon dresscode:
Latex, Faux Leather, Faux Fur, PVC, Medical, Drag, Goth, Lingerie or at least Total Black.
No jeans! No streetwear!

Για την εξερεύνησή σας στο dungeon, καθώς και για θέματα ασφαλείας, η Mistress Katerina θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Ακολουθείται αυστηρά το SSC. Σε παραβιαστικές συμπεριφορές θα υπάρξει μηδενική ανοχή.
Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανησυχίας / προβλήματος, απευθυνθείτε στην dungeon Mistress ή στους διοργανωτές.

«And in my world of temptation
I will wait for you
I’ll show you all the pleasures»

Sponsored by KinkQueer.gr

Tickets

7€

https://bit.ly/2YOGc6N

Pin It on Pinterest