Loading...
FxD

FxD | 1ο Φεστιβάλ Μόδας, Τεχνολογίας & Επιχειρηματικότητας

Tο παγκόσμιο φεστιβάλ Μόδας, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας, με την ονομασία FxD, ξεκινάει από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του MeXOXO. Ο σκοπός του είναι να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει 5.000 γυναίκες στο να δημιουργήσουν τη δική τους οικονομικο-κοινωνική ανάπτυξη στη Μόδα και στο οικοσύστημα της χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τη γνώση του επιχειρείν.

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100

02 Μαρτίου 2018 - 03 Μαρτίου 2018 12:00-20:00

Tο παγκόσμιο φεστιβάλ Μόδας, Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας, με την ονομασία FxD, ξεκινάει από την Ελλάδα με πρωτοβουλία του MeXOXO.

Ο σκοπός του είναι να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει 5.000 γυναίκες στο να δημιουργήσουν τη δική τους οικονομικο-κοινωνική ανάπτυξη στη Μόδα και στο οικοσύστημα της χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και τη γνώση του επιχειρείν.
Το φεστιβάλ θα διαρκέσει 2 ημέρες και μέσα σε αυτό το διάστημα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες επιτυχημένων γυναικών της Μόδας, της ομορφιάς, τoυ Lifestyle, του Styling κ.ά.
Δυναμικές Ελληνίδες influnecers, bloggers & Youtubers, που έχουν δημιουργήσει τη δική τους επιχείρηση, θα είναι μαζί μας να μοιραστούν τη γνώση τους, να μας μιλήσουν για το πώς ξεπέρασαν τα εμπόδια που βρήκαν στη διαδρομή τους προς την επιτυχία και να δώσουν όλα τα εργαλεία και τα εφόδια που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει να επιχειρεί στο χώρο.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα βρίσκονται

ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, TV–radio producer
η Ραμόνα Βλαντή, νικήτρια My Style Rocks
ο Λάκης Γαβαλάς, fashion icon
η Μαντώ Γαστεράτου, TV–radio producer
η Μαρία Ένεζλη, TV–radio producer
η Εύα Επιτροπάκη & Βέρα Παπαγγελοπούλου, ιδρύτριες του Jamjar.gr
η Μαρία Ζεϊμπέογλου, ιδρύτρια και editor του ArtFashion.gr
η Μυρτώ Κάζη, ΤV presenter-blogger
η Όλγα Καραβερβέρη, fashion designer
η Δέσποινα Καμπούρη, ΤV presenter-journalist
η Χριστίνα Κατσoύλη, LVMH group
η Μaria Koleva, president of Balkan Fashion Week
o Περικλής Κονδυλάτος, jewelry designer
η Joy Κουμεντάκου Conceptual Fashion Designer & Fashion Icon,
η Αννούσα Μελά, Digital Filming & Fashion expert
o Costantino Roselli, Best Selling Author και Branding Expert,
η Seniora Elis, Youtuber
η Lady Papaya, blogger και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι επισκέπτες επίσης θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με τους επιχειρηματίες-πρότυπα καθώς και να συνομιλήσουν κάνοντας τις δικές τους ερωτήσεις για το πώς θα μπορούσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους να φτιάξουν τη δική τους digital επιχείρηση.
Τέλος σε αυτές τις δυο ημέρες, οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε παράλληλα events ομορφιάς & αισθητικής και σε πολλά παιχνίδια.

Στο τέλος της δεύτερης ημέρας, το φεστιβάλ θα κλείσει με ένα μεγάλο πάρτυ με μουσική από τους παραγωγούς του BEST RADIO 92.6
Το FxD (Fashion by D-preneurs, D for digital) θα πραγματοποιηθεί στο Τεχνόπολις στις 2 & 3 Μαρτίου 2018, και μέσα από τη δραστηριότητά του θα προμηθεύσει το ΚΥΑΔΑ του Δήμου Αθηναίων με 1.000 κοτόπουλα σε οικογένειες αστέγων.

Mε το πέρας του φεστιβάλ οι διοργανωτές θα προμηθεύσουν το ΚΥΑΔΑ (Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων) με 1.000 κοτόπουλα για οικογένειες αστέγων!

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Online⇝ www.mexoxo.org/fxd
Kατάστημα⇝ «Skoufa Hair Salon», Σκουφά 62Α, Κολωνάκι, 2103392346, Ώρες: Τρίτη-Παρασκευή 9.00-20.00 & Σάββατο 09.00-17.00

Το φεστιβάλ οργανώνεται από τον μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, MeXOXO, που υποστηρίζει την κοινωνικό-οικονομική ανάπτυξη των γυναικών στο Μεξικό, τις ΗΠΑ, το Νεπάλ και φυσικά την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα ο οργανισμός έχει ενδυναμώσει 2.000 γυναίκες ενώ πρόσφατα έλαβε επιχορήγηση απο το Coca-Cola Foundation για την ενίσχυση 600 ακόμη γυναικών στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο όλων αυτών των προσπαθειών και δεδομένης της επίσημης δέσμευσης της Ελπίδας Κόκκοτα, ιδρύτρια του οργανισμού, στο Clinton Foundation για την ενδυνάμωση 5.000 γυναικών μέχρι το 2020, η Ελπίδα βραβεύτηκε από το GIWA 2017 για την κοινωνική της προσφορά.
Στρατηγικός συνεργάτης: Weird Authentic People

Χορηγοί επικοινωνίας: BEST RADIO 92.6

ArtFashion, Επιχειρώ, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, K-mag

Tickets

Pin It on Pinterest